Jocuri asemanatoare

Informatii Tortureaza Oameni

Tortureaza Oameni
Descriere:
Un joc foarte interesanti si inedit cu oameni care cad din cer aproape dezbracati pe care va trebui sa ii chinuiesti cat mai mult, mai tare si sa incerci sa castigi pe urma lor cat mai multe puncte bonus. Ceea ce este cel mai interesant este sa gasesti solutiile potrivite astfel incat sa treci de toate misiunile si nivelele de pe care le ai pentru a ajunge in fruntea jucatorilor. Mare grija la baloanele si norii cei albin in fata ta, deoarece te poti rani si sa iti curga sange din acel loc dca nu esti atent. Acesti oameni fara oase, foarte elastici sunt usor de manevrat si poti sa ii lovesti, sa dai cu ei de toti peretii si toate cladirile pana ii rupi.
Instructiuni:
cu mouse-ul va trebui sa ii prinzi si sa tragi in toate directiile de ei astfel incat sa obtii punctajul maxin de fiecare daca cand incerci aceste jocuri de torturat oameni.
Categorie:
Impuscaturi
Taguri:
chinuit ,jocuri cu fata fara oase, jocuri tortureaza oameni, jocuri cu oameni elastici, jocuri oameni care cad din cer, jocuri cu oameni de mutilat, jocuri horror 2013, jocuri chinuieste oameni, jocuri de chinuit oameni, jocuri de chinuit oameni pana mor, jocuri de chinuit femei, jocuri de chinuit fete, jocuri de chinuit fete, jocuri de chinuit animale, jocuri loveste oameni, jocuri loveste omul pana moare, jocuri taie oameni cu drujba, jocuri cu drujbe, jocuri horror, jocuri ingrozitoare, jocuri cu sange, jocuri tortureaza oameni, jocuri cu torturi, jocuri omoara oameni in bataie, jocuri calvar, jocuri distruge oameni, jocuri impusca oameni, jocuri de speriat, torture 2, fete, kizi, sebi, chinuieste oameni, jocuri omoara oameni, jocuri de chinuit, tare, tortura, jocuri cu oameni
Jucat de :
17519 ori
 
 
 
 
  
 
Arata-l si prieteniilor tai

 
 
Comentarii